Annalisa Strada: Két rózsaszín csík

Annalisa Strada könyve: Két rózsaszín csík | könyv borító

[limit_content length=”400″] “A tested a tiéd. A gyerek a tiéd. Azt teszel, amit akarsz.”Mihez kezd egy 16 éves lány, ha terhes lesz?Fontos téma, fontos döntésekPerla élete olyan, mint a legtöbb 16 éves lányé. Iskolába jár, sportol, ábrándozik, és barátnőjével, Allegrával megosztja minden titkát. Ami hiányzik az életéből: a szerelem. Bár óvodás kora óta tetszik neki a suli egyik legmenőbb sráca, Cesare, úgy tűnik, nála nincs esélye.A két fiatalt azonban egy buliban mégis elragadja a hév, és váratlanul megtörténik, ami elképzelhetetlennek tűnt: összejönnek egy éjszakára. A lány azonban nem sokkal később rájön, hogy terhes…Kire számíthat ebben a helyzetben egy kamasz? Merre induljon? Kinek mondja el, mi történt? És persze a legfontosabb: vállalja-e az anyaságot Perla? [/limit_content]

A Két rózsaszín csík című könyv egy 2017-ban megjelent, 184 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Annalisa Strada írt és a Tilos az Á Könyvek adja ki a 9789634103110 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Annalisa Strada: Két rózsaszín csík egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Annalisa Strada: Két rózsaszín csík PDF, Két rózsaszín csík PDF letöltés, Annalisa Strada: Két rózsaszín csík ePUB, Két rózsaszín csík ePUB letöltés, Annalisa Strada: Két rózsaszín csík Mobi, Két rózsaszín csík Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Annalisa Strada további könyvei

Tilos az Á Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789634103110 ISBN-számú könyvek

Összes könyv