Anna Taube: Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története

Anna Taube könyve: Hercegkisasszonyok - Négy különleges hercegnő története | könyv borító

[limit_content length=”400″] A sorozatban izgalmas történetek elevenednek meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással.A főhősök nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobbtestvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás!Viktória hercegnőnek elege van abból, hogy mindig a királyi etikett szerint viselkedjen. Elhatározza, hogya lovagok helyett ő maga fogja legyőzni a veszedelmes fenevad hírében álló sárkányt. Ágota hercegnő csak rímekben tud beszélni, de hátha akad valaki, aki képes lesz megtörni az átkot… Sarolta hercegkisasszony rablók keze közé kerül, a szemüveget viselő Amália pedig vonakodva bár, de elmegy a bálba nővéreivel, ahol az ifjú herceg kíván valami fontosat bejelenteni. [/limit_content]

A Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Anna Taube írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033950 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anna Taube: Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anna Taube: Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története PDF, Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története PDF letöltés, Anna Taube: Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története ePUB, Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története ePUB letöltés, Anna Taube: Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története Mobi, Hercegkisasszonyok – Négy különleges hercegnő története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anna Taube további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789634033950 ISBN-számú könyvek

Összes könyv