Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen

Anna Black könyve: Tudatos jelenlét a munkában - Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen | könyv borító

[limit_content length=”400″] Életünk nagy részében olyanok vagyunk, mint a repülőgép, amit robotpilóta irányít.De aki hagyja, hogy figyelme elkalandozzon attól, ami éppen megtörténik vele, az lemarad saját életének tekintélyes részéről. A mindfulness meditációs gyakorlatok segítségével a munkahelyünkön is képesek leszünk teljes valónkkal, tudatosan jelen lenni a pillanatban.A munkahelyi stressz a modern élet egyre gyakoribb jelensége. A szükségesnél hosszabb munkaidő és a gyakran betegen is vállalt munkavégzés kultúrája miatt egyre többet vagyunk a munkahelyünkön. Ha pedig végre elszabadulunk, gyakran képtelenek vagyunk kikapcsolni a munkahelyi problémáinkat.Az ősi buddhista gyakorlaton alapuló tudatos jelenlét meditációjának munkahelyi alkalmazásával azonban képesek leszünk tudatosítani a rögzült, negatív gondolatokat és rossz reakciókat, valamint megtanuljuk felismerni és kezelni a közelgő stressz előjeleit. [/limit_content]

A Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen című könyv egy 2015-ban megjelent, 144 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Anna Black írt és a Partvonal Könyvkiadó adja ki a 9786155283666 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen PDF, Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen PDF letöltés, Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen ePUB, Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen ePUB letöltés, Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen Mobi, Tudatos jelenlét a munkában – Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anna Black további könyvei

Partvonal Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155283666 ISBN-számú könyvek

Összes könyv