Anjana Chatterjee: Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz

Anjana Chatterjee könyve: Mérjünk! - Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kötetben a gyerekek megismerkednek hosszúság, a tömeg, az űrtartalom és az idő mérésének különböző módjaival. A hagyományos mértékegységekig az alternatív lehetőségek segítségével jutnak el a gyerekek. A módszer segít a különböző viszonyrendszerek kialakításában is. A kötet végén a gyerekek megismerkednek a pénz fogalmával is. A könyvben minden rész egy olyan kérdéssel, állítással kezdődik, amely egy új matematikai témakörrel kapcsolatban gondolkodásra ösztönzi a gyerekeket. Ezután a képi szemléltetés és a kézzelfogható műveletek során megérteti a szabályszerűségeket, ezáltal a mély fogalmi megértésig vezeti a gyerekeket. A feldolgozás szerves eleme az ismétlés, amikor nem gépiesen, hanem más-más kontextusba helyezve kell a már tanult szabályszerűségeket felismerniük, alkalmazniuk. A különböző ötletek/tanácsok lehetőséget biztosítanak a további fejlesztéshez. A módszer segítségével a gyerekek sikeresen tudják alkalmazni az absztrakció módszerét, így mélyül és rögzül a matematikai tudásanyag. [/limit_content]

A Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz című könyv egy 2019-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Anjana Chatterjee írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634861553 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anjana Chatterjee: Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anjana Chatterjee: Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz PDF, Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz PDF letöltés, Anjana Chatterjee: Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz ePUB, Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz ePUB letöltés, Anjana Chatterjee: Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz Mobi, Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anjana Chatterjee további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789634861553 ISBN-számú könyvek

Összes könyv