Angyal János (szerk.): Elérhetetlen föld

Angyal János (szerk.) könyve: Elérhetetlen föld | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

[limit_content length=”400″] Az eredeti kötet harmadik reprint kiadása, az első megjelenés 50. évfordulója alkalmából. A Kilencek annak az egykori kilenc fiatal bölcsészhallgatóból álló költőcsoportnak a közkeletű elnevezése, akik az 1960-as évek végén összeálltak, és ragaszkodtak ahhoz, hogy együttesen, közösen megszólalva hallathassák hangjukat. A kötet szerzői: Győri László, Mezey Katalin, Molnár Imre, Kiss Benedek, Oláh János, Konc József, Kovács István, Rózsa Endre, Utassy József. A Nagy László előszavával ellátott kötet kezdetben a kor kultúrpolitikájának “Tilt” besorolása alá esett. A kötethez Juhász Ferenc, Kormos István, Nagy László és Váci Mihály írt ajánlást, megjelenését ennek ellenére az akkori kultúrpolitika minden erejével igyekezett megakadályozni. 1969 végén mégis napvilágot látott az Ifjúsági Lapkiadó Vállalat gondozásában, Nagy László előszavával. Az ötezer példányban megjelent kötet bombaként robbant az akkori irodalmi életben, és pillanatokon belül elfogyott. [/limit_content]

A Elérhetetlen föld című könyv egy 2019-ban megjelent, 184 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Angyal János (szerk.) írt és a Széphalom Könyvműhely adja ki a 9789639373938 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Angyal János (szerk.): Elérhetetlen föld egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Angyal János (szerk.): Elérhetetlen föld PDF, Elérhetetlen föld PDF letöltés, Angyal János (szerk.): Elérhetetlen föld ePUB, Elérhetetlen föld ePUB letöltés, Angyal János (szerk.): Elérhetetlen föld Mobi, Elérhetetlen föld Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Angyal János (szerk.) további könyvei

Széphalom Könyvműhely kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789639373938 ISBN-számú könyvek

Összes könyv