Andrew Morton: Madonna

Andrew Morton könyve: Madonna | könyv borító

Cím:

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Madonna korunk legismertebb nőalakjainak egyike. A popkultúra kaméleonja, ám az vitathatatlan, hogy a könnyűzene királynője, és sokak számára az elmúlt két évtized szórakoztatóiparának legnagyobb női sztárja is. Andrew Morton megdöbbentő utazásra invitálja olvasóit, megismerteti őket Madonna családi hátterének valódi történetével, leírja azt az erőszakos támadást, amely megváltoztatta Madonnának a szexről és a férfiakról alkotott véleményét, bemutatja az énekesnő kapcsolatát számos hírességgel: Michael Jacksonnal, Prince-szel, az ifjabb John Kennedyvel, Vanilla Ice rapsztárral, valamint a film és a rock világának többi csillagával. Megismerjük a titokzatos férfit akihez Madonna feleségül akart menni, és karrierjének mélypontját, amikor már-már azt forgatta a fejében, hogy szakít a show-biznisszel. De ami a legfontosabb, Morton könyvéből megérthetjük, mi áll a Madonna-jelenség mögött, az énekesnő mai arca vajon a szakmailag és a magánéletével megelégedett nőé-e, vagy még mindig azt keresi, hogyan lehetne még tökéletesebb, sokoldalúbb. A több mint hatvan ritka és eddig még nem publikált, meglepő fotót is tartalmazó, lebilincselő életrajzi mű merőben új fényben mutatja be Madonnát. Andrew Morton a világ egyik legismertebb életrajzírója, korunk ünnepelt sztárjainak legavatottabb krónikása. Úttörő műve, a Diana igaz története megváltoztatta az olvasók véleményét a brit uralkodóházról, míg a Monica igaz történetében az elnökkel folytatott viszony valódi eseményeit és azok hátterét mutatja be. A Beckham házaspárról írott bestsellere a mai kor sztárkultúrájának éles kritikája. Andrew Morton számos díjat kapott az évek során, övé Angliában Az év szerzője- és az Év tényfeltáró riportere-díj és számos más újságírói elismerés. Londonban él feleségével és két kamasz lányával. [/limit_content]

A Madonna című könyv egy 2002-ban megjelent, 336 oldalból álló, Könnyűzene, jazz, Művészet Zene kategóriájú könyv, melyet Andrew Morton írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789639421080 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrew Morton: Madonna egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrew Morton: Madonna PDF, Madonna PDF letöltés, Andrew Morton: Madonna ePUB, Madonna ePUB letöltés, Andrew Morton: Madonna Mobi, Madonna Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrew Morton további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Könnyűzene, jazz, Művészet Zene kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789639421080 ISBN-számú könyvek

Összes könyv