Andrea Owen: Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll

Andrea Owen könyve: Hogyan ne érezd magad sz*rul - 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll nőknek szóló, szókimondó és lényegre törő segítség az önfejlesztéshez. Világos és valós képet fest azokról az elterjedt, önromboló viselkedési formákról, amelyekkel a nők gyakran keserítik az életüket. Szélhámos-szindróma. Kegyetlen belső kritikus hang. Katasztrofálás. Folyamatos mások kedvében járás.Andrea Owen, a nemzetközi hírű életmód-coach és segítő világossá teszi, hogy mi állhat ezen láthatatlan, de kifejezetten kártékony szokások hátterében. Minden egyes fejezetben igyekszik kibillenteni minket, olvasókat a megszokott működési mechanizmusainkól, hogy boldogabban és elégedettebben élhessünk. A fejezetek rövidek, egyértelműek és jól befogadhatóak, a szerző pedig kerüli a súlyos elemzéseket, sokkal inkább a tudatosság előmozdításához igyekszik eszközöket adni. [/limit_content]

A Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll című könyv egy 2019-ban megjelent, 240 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Andrea Owen írt és a Magnólia adja ki a 9789634195504 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrea Owen: Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrea Owen: Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll PDF, Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll PDF letöltés, Andrea Owen: Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll ePUB, Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll ePUB letöltés, Andrea Owen: Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll Mobi, Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrea Owen további könyvei

Magnólia kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789634195504 ISBN-számú könyvek

Összes könyv