André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre

André Martens könyve: 10 perces frizurák - Több mint ötven frizura lépésről lépésre | könyv borító

[limit_content length=”400″] Reggel laza lófarok és este elegáns, feltűzött frizura? Minden hangulathoz, alkalomhoz és minden típushoz megtalálható a megfelelő frizura. André Märtens megmutatja, hogyan formázhatjuk meg a hajunkat otthon egyszerűen és gyorsan. A megfelelő fortélyokkal minden haj változatosan és kiválóan alakítható függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid, egyenes vagy göndör. [/limit_content]

A 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre című könyv egy 2015-ban megjelent, 144 oldalból álló, Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet André Martens írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789633106242 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre PDF, 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre PDF letöltés, André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre ePUB, 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre ePUB letöltés, André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre Mobi, 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

André Martens további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789633106242 ISBN-számú könyvek

Összes könyv