Anand Dilvar: Rab – Testbe zárt lélek

Anand Dilvar könyve: Rab - Testbe zárt lélek | könyv borító

[limit_content length=”400″] SORSFORDÍTÓ UTAZÁS A SZEMÉLYES SZABADSÁG BIRODALMÁBA A szerző végigkalauzol bennünket elménk világmindenségében arra a helyre, ahol fellelhetjük egészséges énünket, akinek hangját a jelek szerint csakis akkor hallhatjuk meg, amikor mi magunk elcsendesülünk.A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról olvashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz embereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki “börtönbe zárta” őt, az végül is saját maga volt. Milyen küzdelmek árán, milyen pozitív gondolatokkal és hozzáállással lehet kiszabadulni ebből a magunknak állított börtönből? Melyek az életünk valódi értékei? Mi az, amit el kell engedni, és miért kell kiállni? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez az irodalmi szépséget árasztó, ám a humort sem nélkülöző mű. A szerző Gestalt-terapeuta és motivációs előadó, aki több mint 30 könyvet írt már az önismereti fejlődésről. A Rab című könyve Mexikó egyik legnagyobb bestsellere. Anand Dilvar fáradhatatlan kereső és szenvedélyes utazó, aki ezt a nevet – mely annyit tesz, “Szívbéli boldogság” – 2003-ban kapta, amikor Osho indiai meditációs központjába utazott tanulni. (Születési neve: Francisco Ángel.)A könyv a regény magyar és angol változatát is tartalmazza. [/limit_content]

A Rab – Testbe zárt lélek című könyv egy 2017-ban megjelent, 221 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Anand Dilvar írt és a Bluemoon Könyvek adja ki a 9789635296439 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anand Dilvar: Rab – Testbe zárt lélek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anand Dilvar: Rab – Testbe zárt lélek PDF, Rab – Testbe zárt lélek PDF letöltés, Anand Dilvar: Rab – Testbe zárt lélek ePUB, Rab – Testbe zárt lélek ePUB letöltés, Anand Dilvar: Rab – Testbe zárt lélek Mobi, Rab – Testbe zárt lélek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anand Dilvar további könyvei

Bluemoon Könyvek kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

221 oldalas könyvek

9789635296439 ISBN-számú könyvek

Összes könyv