Amy Wallace: A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával

Amy Wallace könyve: A varázsló tanítványa - Életem Carlos Castanedával - Életem Carlos Castanedával | könyv borító

[limit_content length=”400″] Amikor Amy Wallace-t – a sikeres író, Irving Wallace lányát – tizenéves korában bemutatták a hírhedt, és titokzatos Carlos Castanedának, aligha sejtette, hogy ez a találkozás egy húsz éven át tartó barátsághoz, és végső soron az életét megváltoztató szerelmi történethez vezet majd. Castaneda azt állította Amy-nek, hogy a lány elhunyt édesapja álmában eljött hozzá, és arra kérte, hogy védje meg a lányát valamilyen titokzatos veszélytől. Amy bár eleinte szkeptikus volt, végül beleszeretett a tanításokba és a tanítóba egyaránt. Négy év leforgása alatt Amy egyre beljebb és beljebb került Castaneda tanítványainak zárt, belső körébe. Az örök élet és isteni szerelem ígérete azonban hamar megkeseredett, ahogy Castaneda – aki azt ígérte, hogy feleségül veszi – háreme tagjává tette, sőt újabb hölgyek felkutatását is elvárta tőle. Don Juanról – mindennél hatalmasabb tanítójáról – Castaneda hol mint “metaforáról”, hol mint “valóságos személyről” beszélt Amynek. A VARÁZSLÓ TANÍTVÁNYA erotikus epizódjaival, várakozást keltő fordulataival, sötét humorral, szívhez-szólóan és szemrebbenés nélkül világítja meg Amy Wallace életének hihetetlen magasságait és pusztító mélységeit a “boszorkányok, varázslók és tanítványok” világában. Castanedától való függésének őszinte leírása – melyet újra meg újra megerősít a szeretőjének, és tanítójának jellemében keveredő karizma és kegyetlenség – letehetetlenné teszi a könyvet. [/limit_content]

A A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával című könyv egy 2009-ban megjelent, 344 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Amy Wallace írt és a Pilis-Print Kiadó adja ki a 9789639788039 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Amy Wallace: A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Amy Wallace: A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával PDF, A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával PDF letöltés, Amy Wallace: A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával ePUB, A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával ePUB letöltés, Amy Wallace: A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával Mobi, A varázsló tanítványa – Életem Carlos Castanedával – Életem Carlos Castanedával Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Amy Wallace további könyvei

Pilis-Print Kiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789639788039 ISBN-számú könyvek

Összes könyv