Amit a sugárterápiáról tudni kell

könyve: Amit a sugárterápiáról tudni kell | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A rosszindulatú daganatos megbetegedések előfordulási gyakoriságának növekedése világjelenség. A magyarországi népességi statisztikában a daganatos betegségek miatti halálok a második helyen áll. A daganatellenes küzdelem társadalmi összefogást igényel, amelyben a civil szervezeteknek – különösen az ismeretterjesztés területén – jelentős szerepe van. Ennek értelmében a Magyar Rákellenes Liga és a SpringMed Kiadó vállalta, hogy az amerikai National Cancer Institute és más neves külföldi onkológiai intézmények által elkészített betegtájékoztatók magyar nyelvű változatát folyamatosan megjelenteti. Az ismeretterjesztő sorozat célja a daganatos megbetegedések megelőzése, illetve minél korábbi stádiumban való felismerése, az önszűrési módszerek megtanítása, a szűrővizsgálatokon való részvétel jelentőségének megismertetése és a kialakult betegség kezelési lehetőségeinek bemutatása. A betegek és hozzátartozóik részére készített ismeretterjesztő nem helyettesíti, hanem elősegíti a szakorvosokkal való konzultációt, ugyanakkor megerősíti a betegek gyógyulásba vetett hitét. A daganatok kialakulása ugyanis megelőzhető, illetve a már kialakult daganat gyógyítható. A sorozatban a szervenkénti betegségismertetők mellett a kezelésekkel kapcsolatos információkat és egyéb hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmazó füzetek is megjelenek. Minden kiadványt kiegészítünk a betegségmegelőzésben fontos, valamint a betegeket különösen érdeklő, hasznos tudnivalókkal. [/limit_content]

A Amit a sugárterápiáról tudni kell című könyv egy 2004-ban megjelent, 60 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9799639456098 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Amit a sugárterápiáról tudni kell egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Amit a sugárterápiáról tudni kell PDF, Amit a sugárterápiáról tudni kell PDF letöltés, : Amit a sugárterápiáról tudni kell ePUB, Amit a sugárterápiáról tudni kell ePUB letöltés, : Amit a sugárterápiáról tudni kell Mobi, Amit a sugárterápiáról tudni kell Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

60 oldalas könyvek

9799639456098 ISBN-számú könyvek

Összes könyv