Amin Maalouf: A tévelygők

Amin Maalouf könyve: A tévelygők | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hol lehet otthon az ember? Hogy maradhat tiszta úgy, hogy közben ne fogyjon el körülötte a levegő? Szeretheti-e az ember a hazáját, ha az éppen vajmi kevéssé szerethető? Csupa olyan kérdés, amely a korábbi Maalouf-művekben is fölmerül, s amelyeket mostanában a magyar olvasó is egyre gyakrabban tehet fel magának.A Libanonból elszármazott világhírű francia író, Amin Maalouf legújabb regényének főhőse a Franciaországban élő keresztény arab történész, Adam, aki az 1970-es években, a polgárháborús zavargások idején hagyta el hazáját. Adam húsz év múltán – egy haldokló egykori barát telefonhívására – hazalátogat, és megpróbálja számba venni, mi lett az 1970-es években egymástól elválaszthatatlan, baloldali eszméktől fűtött, idealista fiatalemberek sorsa. Hogyan csinált karriert elveit feladva az, aki otthon maradt? Hogyan él sikerei ellenére számkivetve az, aki a kivándorlást választotta? Apránként kirajzolódik előttünk egy valaha sokszínűségével tüntető, elbűvölő vidék megannyi súlyos társadalmi konfliktusa és jóvátehetetlen egyéni tragédiája. De Adam számvetésére is baljós árny vetül… [/limit_content]

A A tévelygők című könyv egy 2014-ban megjelent, 528 oldalból álló, Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Amin Maalouf írt és a Európa Könyvkiadó adja ki a 9789630783828 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Amin Maalouf: A tévelygők egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Amin Maalouf: A tévelygők PDF, A tévelygők PDF letöltés, Amin Maalouf: A tévelygők ePUB, A tévelygők ePUB letöltés, Amin Maalouf: A tévelygők Mobi, A tévelygők Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Amin Maalouf további könyvei

Európa Könyvkiadó kiadó további könyvei

Francia, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

528 oldalas könyvek

9789630783828 ISBN-számú könyvek

Összes könyv