Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége

könyve: Állatokat és embereket gyógyító fortélyok - 18. század vége | könyv borító

[limit_content length=”400″] Veresbor – Nyomd ki a levét a fekete szőlőnek, és a törkölyére tölts fejér, édes mustot, hadd álljon rajta, míg felveti, és megfogja. Szűrd le, ha látszik veresessége, szép, jóízű bor lészen, nem ollyan, mint a Duna mellyéki veresborok.” “Bujaság ellen való – Igyál fodormentavizet és fűzfavirágot vízben. A kecskerágófának gyümölcse is igen jó.” “Citrom s narancs sokáig szépen tarthatása – Az árpa közzé vagdalj árpaszalmát apróra, s elegyíts egy kevés földet köziben, rakd [a gyümölcsöt] aközzé, hogy egymást ne érje, egy kosárba. Mindennap gyengén vízzel öntözgesd, olly helyen tartsad, se igen hideg, se igen meleg ne légyen. Fövenyben rakva is eltarthatod. Az is jó, ha új fazékban rakod, s béfedvén, cseber vízben tartod.” [/limit_content]

A Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége című könyv egy 2020-ban megjelent, 352 oldalból álló, Magyar művelődéstörténet, Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyv, melyet írt és a ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155601927 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége PDF, Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége PDF letöltés, : Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége ePUB, Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége ePUB letöltés, : Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége Mobi, Állatokat és embereket gyógyító fortélyok – 18. század vége Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Magyar művelődéstörténet, Művelődéstörténet, Történelem kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9786155601927 ISBN-számú könyvek

Összes könyv