Alexandra Fischer-Hunold: Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET

Alexandra Fischer-Hunold könyve: Malaclopás a Kedvenckertben - Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet - SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ki lehet az az elvetemült vadorzó, aki az éj leple alatt tengerimalacokat rabol el a vadasparkból? Ráadásul egyre több állatka tűnik el a Kedvenckertből!!! Laura, Maxi és szellembarátjuk, Sherlock báró készen áll az akcióra! Kalandra fel, kezdődik a nyomozás! Az 1671-es évben Sódervári Sherlock báró párbajban vesztette életét. Azóta előkelő kísértetként űzi-fűzi sötét dolgait az ősi családi kastélyban. Ármányos rejtőzködése addig a napig tart, míg a Kopejka testvérek, Laura és Maxi fel nem fedik “létezésének” titkát. Ekkor veszi kezdetét az ősöreg szellembáró, Lili, a “kísérteties” kutyahölgy és a merész gyerekek kalandsorozata. Az éjszakai találkozókon újabb és újabb bűnügyek sejlenek fel a múltból, melyek kinyomozása során remek detektívcsapat kovácsolódik a parókás kísértetből és két kis segédjéből. [/limit_content]

A Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET című könyv egy 2011-ban megjelent, 136 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Alexandra Fischer-Hunold írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632442525 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alexandra Fischer-Hunold: Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alexandra Fischer-Hunold: Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET PDF, Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET PDF letöltés, Alexandra Fischer-Hunold: Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET ePUB, Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET ePUB letöltés, Alexandra Fischer-Hunold: Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET Mobi, Malaclopás a Kedvenckertben – Sódervári Sherlock báró sorozat 4. kötet – SÓDERVÁRI SHERLOCK BÁRÓ 4. KÖTET Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alexandra Fischer-Hunold további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789632442525 ISBN-számú könyvek

Összes könyv