Alex T. Smith: Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja!

Alex T. Smith könyve: Claude a sípályán - Claude eddigi legsportosabb kalandja! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Claude a kicsi, dundi, piros micisapkás kutya és barátja, Bolyhos Zokni uraság otthon ülnek a kandalló mellett; de csak amíg a Suvikszcipő házaspár ki nem teszi a lábát az ajtón. Akkor aztán felkerekednek és téli kalandokra indulnak. Sílécen siklanak, és megtudják, mi mindent lehet még csinálni, amikor télen hull a hó. Sőt az is kiderül, milyen veszélyekkel jár, ha valaki – például Claude – teljes hangerővel elvakkantja magát egy lejtős hegyoldalban! Ugye, már te is kíváncsi vagy rá? [/limit_content]

A Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyv, melyet Alex T. Smith írt és a Manó Könyvek adja ki a 5999033931267 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alex T. Smith: Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alex T. Smith: Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! PDF, Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! PDF letöltés, Alex T. Smith: Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! ePUB, Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! ePUB letöltés, Alex T. Smith: Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! Mobi, Claude a sípályán – Claude eddigi legsportosabb kalandja! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alex T. Smith további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

5999033931267 ISBN-számú könyvek

Összes könyv