Alain De Botton: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről?

Alain De Botton könyve: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? | könyv borító

[limit_content length=”400″] A legtöbb embernek még felnőttként is nehézséget okoz, hogy őszintén beszéljen vágyairól, azok száma pedig elenyésző, akik úgy érzik, hogy a szexszel kapcsolatos gondolataik normálisak lennének. Szeretet és vágy, kaland és elkötelezettség között lavírozva, bűntudattal telve éljük mindennapjainkat. Mindannyian deviánsak vagyunk, igaz, csak a normalitás valami roppant torz eszményéhez viszonyítva állítja vigasztalóan Alain de Botton. Őszinte hangvételű könyvében olyan kényes témákat feszeget, mint a fetisizmus, a házasságtörés és a pornográfia, és mély empátiával segít eligazodni bennünket ebben az intim és izgalmas bár gyakran zavarba ejtő és bonyolult témakörben. [/limit_content]

A Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? című könyv egy 2014-ban megjelent, 168 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Alain De Botton írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633041789 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Alain De Botton: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Alain De Botton: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? PDF, Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? PDF letöltés, Alain De Botton: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? ePUB, Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? ePUB letöltés, Alain De Botton: Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? Mobi, Hogyan gondolkodjunk másképp a szexről? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Alain De Botton további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789633041789 ISBN-számú könyvek

Összes könyv