Aileen Ludington: Életmód-változtatás hétről hétre

Aileen Ludington, Hans Diehl könyve: Életmód-változtatás hétről hétre | könyv borító

[limit_content length=”400″] A tudományos adatok megerősítik, hogy elsősorban a hétről hétre, napról napra, óráról órára hozott döntéseink határozzák meg az egészségünk állapotát. Sokan vágyódnak a józan értelem alapján álló felvilágosításra, arra, ami érthető és tudományosan megalapozott – nekik szól ez a könyv. Az egészséggel összefüggő ismeretanyagot 52 rövid fejezetre bontottuk. Hetente tanulmányozzunk egy fejezetet, és az abban foglaltakat valósítsuk meg a gyakorlatban! Egy év elteltével nemcsak jobban érezzük magunkat, hanem azt is világosan látni fogjuk, miként igazgassuk az életünket, hogy a lehető legjobb egészségnek és jó közérzetnek örvendjünk. [/limit_content]

A Életmód-változtatás hétről hétre című könyv egy 2013-ban megjelent, 188 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Aileen Ludington, Hans Diehl írt és a BIK KÖNYVKIADÓ adja ki a 9789637493935 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aileen Ludington, Hans Diehl: Életmód-változtatás hétről hétre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aileen Ludington, Hans Diehl: Életmód-változtatás hétről hétre PDF, Életmód-változtatás hétről hétre PDF letöltés, Aileen Ludington, Hans Diehl: Életmód-változtatás hétről hétre ePUB, Életmód-változtatás hétről hétre ePUB letöltés, Aileen Ludington, Hans Diehl: Életmód-változtatás hétről hétre Mobi, Életmód-változtatás hétről hétre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aileen Ludington, Hans Diehl további könyvei

BIK KÖNYVKIADÓ kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

188 oldalas könyvek

9789637493935 ISBN-számú könyvek

Összes könyv