Adorjányi Csaba: Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény

Adorjányi Csaba könyve: Történelem érettségi feladatsor - gyűjtemény - Emelt szinten | könyv borító

[limit_content length=”400″] Olyan kiadványt tart a kezében az olvasó, amely az emeltszintű érettségi vizsga követelményeinek megfelelően összeállított számos gyakorló-feladatsort tartalmaz, amelyek sok száz feladatot ölelnek fel. Aki ezeket a teszteket megoldja, az érettségit is sikerrel veszi. A feladatokhoz megoldókulcs is tartozik, hogy a feladatok ellenőrzése így könnyebbé váljon a diákok számára. A történelem érettségire és felvételire készülő diákok hatékony segítséget kapnak tudásuk bővítéséhez és biztosabbá tételéhez. [/limit_content]

A Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény című könyv egy MRO História Könyvkiadó-ban megjelent, 124 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam, Történelem kategóriájú könyv, melyet Adorjányi Csaba írt és a M.R.O. História Könyvkiadó adja ki a 9789638712912 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Adorjányi Csaba: Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Adorjányi Csaba: Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény PDF, Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény PDF letöltés, Adorjányi Csaba: Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény ePUB, Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény ePUB letöltés, Adorjányi Csaba: Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény Mobi, Történelem érettségi feladatsor – gyűjtemény Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Adorjányi Csaba további könyvei

M.R.O. História Könyvkiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam, Történelem kategóriájú könyvek

MRO História Könyvkiadó-ban megjelent könyvek

124 oldalas könyvek

9789638712912 ISBN-számú könyvek

Összes könyv