Adorján Éva: Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül

Adorján Éva könyve: Egészséges finomságok - Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül | könyv borító

[limit_content length=”400″] Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először látva és kóstolva biztosan nem gondolná az Olvasó, hogy ezek a torták és piték, trüffelek és kekszek glutén, tej, tojás és hozzáadott cukor, sőt sütés-főzés nélkül készülnek. A könyv receptjei azonban nem csak ezért különlegesek: egész évben elkészíthetők, és minden alkalomra találunk köztük ínycsiklandó desszerteket az egyszerű, uzsonnára is majszolható finomságoktól az ünnepi tortákig. Adorján Éva megmutatja, hogy egészséges alapanyagokból, a tápanyagokat és vitaminokat megőrizve is készíthetünk mennyei édességeket, anyaként azokra a szülőkre is gondolva, akik édesszájú csemetéiknek egészséges és tápláló alternatívát szeretnének nyújtani.Eddig egy hazai kiadású könyv sem mutatta be ilyen vonzó módon a nyers-vegán táplálkozást. Éva finomságai szemet gyönyörködtetők, a receptekben pedig lenyűgöző ügyességgel bánik a csakis növényi hozzávalókkal. Erre a kiadványra nemzetközi viszonylatban is büszkék lehetünk. Az itthoni első nyers-vegán cukrászda nevében csak annyit mondhatunk: az Egészséges finomságok a kedvenc magyar szakácskönyvünk!Naspolya Nassolda [/limit_content]

A Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül című könyv egy 2016-ban megjelent, 124 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Adorján Éva írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789633109137 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Adorján Éva: Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Adorján Éva: Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül PDF, Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül PDF letöltés, Adorján Éva: Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül ePUB, Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül ePUB letöltés, Adorján Éva: Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül Mobi, Egészséges finomságok – Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Adorján Éva további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

124 oldalas könyvek

9789633109137 ISBN-számú könyvek

Összes könyv