Adam Grant: B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben?

Adam Grant, Sheryl Sandberg könyve: B terv - Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hogyan beszéljünk környezetünkkel életünk tragikus eseményeiről?Miként nevelhetünk a krízishelyzetekkel könnyebben megbirkózó gyereket? Mi kell a reziliens közösségek és vállalatok felépítéséhez?Mindnyájunk életében adódnak súlyos nehézségek: betegség, válás, munkahelyünk elvesztése vagy egy családtag halála. A hirtelen üresség és a tehetetlenség érzése bénító az első pillanatban, de később valahogy folytatnunk kell az életünket – és egyáltalán nem mindegy, hogyan.Sheryl Sandberg, a Facebook operatív igazgatója 11 év házasság után váratlan hirtelenséggel elveszítette a férjét. A tragédia feldolgozásához barátjától, Adam Granttől, a Wharton Üzleti Iskola szervezeti pszichológusától kért segítséget. A B tervben személyes élményeiken és mások példáján keresztül bemutatják, hogyan fejleszthető és tanítható a lelki alkalmazkodás és a megküzdés képessége. A megrendítő és érdekfeszítő könyv segítségével túljuthatunk a legnehezebb időszakon, és ismét teljes életet élhetünk. ADAM GRANT pszichológus, a Wharton Üzleti Iskola elismert professzora, az Eredetik – Hogyan mozdítják előrébb a világot a nonkomformisták? és az Adni és kapni – A siker rejtett dinamikája című könyvek szerzője. A motiváció- és jelentéskutatások, valamint a jelentékenyebb és kreatívabb életvitel elismert szakértője. Adam munkásságát az American Psychological Association és a National Science Foundation díjjal is elismerte, továbbá a The New York Times állandó szerzője. Philadelphiában él feleségével és három gyermekükkel. SHERYL SANDBERG üzleti vezető, filantropista, a Facebook operatív igazgatója. A Dobd be magad! – Nők több szerepben című sikerkönyv szerzője, valamint a LeanIn.Org megalapítója, amely nőket támogat a céljaik megvalósításában. Korábban a Google online értékesítési alelnökeként és az Amerikai Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának vezérkari főnökeként tevékenykedett. Észak-Kaliforniában él két gyermekével. Sheryl Sandberg a könyvből származó teljes bevételét az OptionB.Org nonprofit szervezetnek adományozza, amelynek célja, hogy segítsen az emberek rezilienciáját fejleszteni, és értelmet, értéket találni a nehézségekkel való megküzdésben. [/limit_content]

A B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? című könyv egy 2017-ban megjelent, 264 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Adam Grant, Sheryl Sandberg írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045039 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Adam Grant, Sheryl Sandberg: B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Adam Grant, Sheryl Sandberg: B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? PDF, B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? PDF letöltés, Adam Grant, Sheryl Sandberg: B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? ePUB, B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? ePUB letöltés, Adam Grant, Sheryl Sandberg: B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? Mobi, B terv – Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Adam Grant, Sheryl Sandberg további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9789633045039 ISBN-számú könyvek

Összes könyv