Acél Anna: Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig

Acél Anna könyve: Egy elszakadt pilótanapló - New Yorktól a keleti bölcsekig | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az év egyik slágerkönyvének ígérkezik a Malév egykori kapitányának, Veres Andrásnak vallomása, Acél Anna tolmácsolásában. Végre kiderülnek az egykori légi összeütközés titkai, és az is, miként halt meg a fedélzeten az utas egy verekedést követően. Korábban nem ismert részleteket tudhatnak meg a New York-i járat kényszerleszállásáról, a cunamiról, és az államfők, miniszterelnökök utazásairól. Egy híres pilóta titkai, aki túlélt mindent, a Himalája völgyében találkozott a bölcsekkel, s azóta jógaoktató lett. Igaz történet, valódi kalandokkal. Acél Anna, Veres András: Egy elszakadt pilótanapló – decembertől a könyvesboltokban. [/limit_content]

A Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig című könyv egy 2016-ban megjelent, 351 oldalból álló, Történelem, Életrajzok kategóriájú könyv, melyet Acél Anna írt és a Spirituart jóga alapítvány adja ki a 9789631265019 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Acél Anna: Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Acél Anna: Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig PDF, Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig PDF letöltés, Acél Anna: Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig ePUB, Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig ePUB letöltés, Acél Anna: Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig Mobi, Egy elszakadt pilótanapló – New Yorktól a keleti bölcsekig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Acél Anna további könyvei

Spirituart jóga alapítvány kiadó további könyvei

Történelem, Életrajzok kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

351 oldalas könyvek

9789631265019 ISBN-számú könyvek

Összes könyv