Ábrahám Barna: Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében

Ábrahám Barna könyve: Megmaradni vagy beolvadni? - A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerző átfogó jelleggel, a korabeli sajtó, és szépirodalom vizsgálatán keresztül, valamint a szlovák és magyar szakirodalmat hasznosítva vázolja fel a szlovák gazdasági-társadalmi fejlődést. Az 1860-as évektől az első világháborúig vizsgálja az életmód etnikai vonatkozásait vagy pl. a természetes asszimiláció folyamatát. [/limit_content]

A Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében című könyv egy 2016-ban megjelent, 320 oldalból álló, Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Ábrahám Barna írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9788081019111 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ábrahám Barna: Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ábrahám Barna: Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében PDF, Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében PDF letöltés, Ábrahám Barna: Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében ePUB, Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében ePUB letöltés, Ábrahám Barna: Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében Mobi, Megmaradni vagy beolvadni? – A szlovákság polgárosodása a 19. század második felében Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ábrahám Barna további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9788081019111 ISBN-számú könyvek

Összes könyv