A vitatkozó mókus

könyve: A vitatkozó mókus - Mesekönyv és foglalkoztató óvodásoknak és kisiskolásoknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Valahányszor kimégy az erdőre, s halkan, lábujjhegyen haladsz a szálason át, láthatod a mókusokat, ahogy mogyorót, makkot rágcsálnak, vagy fejjel lefelé veszekednek egymással a fatörzseken. Ezek mókuspapa és mókusmama többi gyermekei, akik szorgalmasan végzik a maguk dolgát, ahogy illik.” [/limit_content]

A A vitatkozó mókus című könyv egy 2013-ban megjelent, 32 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Kráter Műhely Egyesület adja ki a 9789632981116 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A vitatkozó mókus egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A vitatkozó mókus PDF, A vitatkozó mókus PDF letöltés, : A vitatkozó mókus ePUB, A vitatkozó mókus ePUB letöltés, : A vitatkozó mókus Mobi, A vitatkozó mókus Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kráter Műhely Egyesület kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632981116 ISBN-számú könyvek

Összes könyv