A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK

könyve: A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK | könyv borító

[limit_content length=”400″] A gyermek születésétől fogva fokozatosan fedezi fel a saját kis világát, a környezetét, amelyben él, és ez a világ szép lassan kitárul előtte. A kis szobától eljut a lakás, a ház, a környék megismeréséig. Iskolai tanulmányai során azonban eljut a személyesen megismerhető világ határához, és ezzel a kihívással diák, tanár és szülő egyaránt nehezen birkózik meg. Gyermekeknek szóló atlaszunkkal olyan eszközt kínálunk Önnek és gyermekének, amellyel ez az akadály is leküzdhető. Ez a csodálatos kötet közel hozza gyermekéhez a távoli bolygókat, csillagokat, de egyszerű és érthető magyarázatokkal világossá teszi a természeti jelenségeket, a bonyolult fizikai összefüggéseket is. * részletes térképeket és ábrákat rejt a világegyetem csodáiról * segít megtalálni az égbolton szabad szemmel látható csillagképeket * áttekintést nyújt a csillagászat történetéről, különös hangsúllyal a XX. század közepén beköszöntő űrkorszakról * interaktív játékok és kísérletek * több száz űrmissziókon és teleszkópokkal készült fénykép [/limit_content]

A A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK című könyv egy 2008-ban megjelent, 128 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet írt és a Reader’s Digest Kiadó adja ki a 9789632891774 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK PDF, A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK PDF letöltés, : A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK ePUB, A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK ePUB letöltés, : A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK Mobi, A VILÁGEGYETEM KÉPES ATLASZA GYERMEKEKNEK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Reader’s Digest Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632891774 ISBN-számú könyvek

Összes könyv