A tökéletes zártság egyetlen pillanata

könyve: A tökéletes zártság egyetlen pillanata | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az Előretolt Helyőrség Íróakadémia kárpátaljai ösztöndíjasainak antológiájaOly régóta kerülgetjük a kérdést: létezik-e önálló kárpátaljai magyar irodalom? Önálló? Különálló? Sajátos szemléletmód, ami mégis mindnyájunké, ha nem fordítjuk el a fejünket. Vajon sikerül-e végre szerves egységben látnunk a magyar irodalmat? Törlesztettük-e már huszadik századi adósságunkat, szellemi értelemben, az úgynevezett határon túli irodalom legkisebb közösségének? Ez a könyv több mint törlesztés: tanúságtétel. A kárpátaljai magyar irodalom legifjabb nemzedékei egymást erősítve, vállvetve lépnek elődeik nyomába, elénk, és elhivatottan kérnek szót. Azt pedig, hogy ama “hatodik síp” milyen hangnemben játszik ma, a huszonegyedik században, amikor minden jó- és rosszindulatú híreszteléssel szemben folytatódik a történelem, döntse el maga az olvasó.Szerzők:Shrek Tímea, Tóth Dominika, Csornyij Dávid, Kertész Dávid, Marcsák Gergely, Kopriva Nikolett, Lőrincz P. Gabriella [/limit_content]

A A tökéletes zártság egyetlen pillanata című könyv egy 2018-ban megjelent, 204 oldalból álló, Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet írt és a Előretolt Helyőrség Íróakadémia adja ki a 9786155814051 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A tökéletes zártság egyetlen pillanata egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A tökéletes zártság egyetlen pillanata PDF, A tökéletes zártság egyetlen pillanata PDF letöltés, : A tökéletes zártság egyetlen pillanata ePUB, A tökéletes zártság egyetlen pillanata ePUB letöltés, : A tökéletes zártság egyetlen pillanata Mobi, A tökéletes zártság egyetlen pillanata Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Előretolt Helyőrség Íróakadémia kiadó további könyvei

Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

204 oldalas könyvek

9786155814051 ISBN-számú könyvek

Összes könyv