A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal

könyve: A természet és én - Öntapadó matricákkal - Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal | könyv borító

[limit_content length=”400″] Környezetismereti foglalkoztatónk óvodás és kisiskolás gyermekeknek készült. Hogyan helyezzük el magunkat a nagyvilágban, mit tudunk a közvetlen élő és élettelen környezetünkről? És mindez csak a kerete egy jó sor olyan izgalmas és szórakoztató feladatnak, amit minden gyermek imád: mert egyik oldalon még csak színezni kell és párosítani, másikon már nyomozni és betolakodót keresni, koncentrálva hibát vagy hiányt találni, ügyesen tervezni, rajzolni, minta és fantázia útján, vagy éppen a megfelelő matricát beragasztani. Figyelem és fegyelem: ha mindez sikerül, mindenki saját maga megajándékozhatja magát oldalanként egy csillag-díjjal. [/limit_content]

A A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal című könyv egy 2019-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a CSENGŐKERT KIADÓ adja ki a 9786155537639 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal PDF, A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal PDF letöltés, : A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal ePUB, A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal ePUB letöltés, : A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal Mobi, A természet és én – Öntapadó matricákkal – Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

CSENGŐKERT KIADÓ kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155537639 ISBN-számú könyvek

Összes könyv