A Nagy Háború alulnézetből

könyve: A Nagy Háború alulnézetből - Vasvármegyei bakák harctéri naplói | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Nagy Háború száz év távlatából is számtalan titkot és meglepetést rejteget. Ha nem is tudatosan, vagy szándékosan, talán csak feledékenységből. A centenárium kapcsán ez a feledékenység érdeklődésbe csapott át, ráirányította a figyelmet a padlások mélyén rejtőzködő ládákra, dobozokra, rég nem lapozott fényképalbumokra. A kutakodás igazi kincseket hozott napvilágra. Apró fekete füzeteket, megbarnult, megsárgult lapokkal. A ceruzával írt szöveg nehezen olvasható. A kíváncsiság azonban nagyobb volt a történetek iránt, minthogy visszatettük volna a dobozba. A kutatás és a magyarról magyarra történő fordítás után meglepő történeteket ismerhettünk meg a lövészárkok poklából. A harctéri naplókat egyszerű bakák írták, akik vidáman masíroztak a frontra, Galíciába, majd onnan az orosz hadifogságba. A háború és a fogság gyilkos hétköznapjaiban is fontosnak tartották, hogy egyszerű szavakkal leírják a velük történteket. [/limit_content]

A A Nagy Háború alulnézetből című könyv egy 2016-ban megjelent, 264 oldalból álló, Irodalom Irodalomtörténet Történelem, Irodalomtörténet Magyar történelem kategóriájú könyv, melyet írt és a Szülőföld Könyvkiadó adja ki a 9786155600517 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A Nagy Háború alulnézetből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A Nagy Háború alulnézetből PDF, A Nagy Háború alulnézetből PDF letöltés, : A Nagy Háború alulnézetből ePUB, A Nagy Háború alulnézetből ePUB letöltés, : A Nagy Háború alulnézetből Mobi, A Nagy Háború alulnézetből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Szülőföld Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Irodalomtörténet Történelem, Irodalomtörténet Magyar történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9786155600517 ISBN-számú könyvek

Összes könyv