A kis cukrász – Cupcake-ek

könyve: A kis cukrász - Cupcake-ek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A kis cukrász-sorozat köteteiben a gyerekek fejest ugorhatnak az édességek világába – ráadásul teljesen veszélytelen kirándulást tehetnek a cupcake-ek, torták, bonbonok és cukorkák közé, hiszen a matricák segítségével megtervezhetik ugyan az édességeket, de megenni nem tudják a kész műveket, így garantáltan nem kapnak gyomorrontást. [/limit_content]

A A kis cukrász – Cupcake-ek című könyv egy 2017-ban megjelent, 16 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Napraforgó adja ki a 9789634459262 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A kis cukrász – Cupcake-ek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A kis cukrász – Cupcake-ek PDF, A kis cukrász – Cupcake-ek PDF letöltés, : A kis cukrász – Cupcake-ek ePUB, A kis cukrász – Cupcake-ek ePUB letöltés, : A kis cukrász – Cupcake-ek Mobi, A kis cukrász – Cupcake-ek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9789634459262 ISBN-számú könyvek

Összes könyv