A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató

könyve: A kalózok - Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató sorozatának e kötete a kalózokkal ismerteti meg az apróságokat. Kik voltak a kalózok, milyen volt az élet a kalózhajón, hogyan öltözködtek a kalózok és mit csináltak a zsákmánnyal? A foglalkoztató játékos feladatait megoldva a gyerekek e kérdésekre is megkapják a választ.A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató sorozata a kinyitható ablakokkal készült Mit? Miért? Hogyan? sorozat tematikáját követve a 4-7 éves gyerekek körében a legnépszerűbb témákat dolgozza fel.A kifestők különféle rajzos rejtvényekből, valamint a csináld magad játékokból és kísérletekből összeállított foglalkoztatókat tömören összefoglalt tudományos ismeretek teszik még gazdagabbá.A színes kiadványok közepén sok kis öntapadós matrica és egy kivágható figurákkal teli kartonlap található.A sorozat kötetei:Lovak DinoszauruszokA kalózokA foci [/limit_content]

A A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató című könyv egy 2018-ban megjelent, 20 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632448442 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató PDF, A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató PDF letöltés, : A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató ePUB, A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató ePUB letöltés, : A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató Mobi, A kalózok – Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

20 oldalas könyvek

9789632448442 ISBN-számú könyvek

Összes könyv