A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma

könyve: A Harmadik Birodalom - A BBC History különszáma | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Harmadik Birodalom egyszerre jeleníti meg a német nemzetiszocializmus ideológiáját, államberendezkedését és világhódító koncepcióját.A BBC History különszáma természetesen nem összefoglalását akarja adni a nácizmusnak, hanem történetéből összegyűjtött olyan elemeket, amelyek összképükkel nemcsak a nemzetiszocialista rendszerről adnak plasztikus képet, hanem érzékeltetik azt is, hogy egy alapjaiban irracionális társadalomfelfogás miként hódíthatta meg a német társadalom nagyobbik részét, hogyan volt képes támogatókra és szövetségesre lelni a világban, és minek tulajdonítható, hogy oly sokan kitartottak mellette egészen a nácizmus végóráiig.A kötet szerzői között egyaránt találunk olyan nagy tekintélyű történészeket, mint Ormos Mária vagy John Lukacs és a nagyközönség előtt kevésbé, de a szakmában elfogadott történészeket.Témák a kiadványból: a német történelem terméke, avagy Hitler szüleménye? Egy vezér gyermekkora. Hitler a reálpolitikus. A népközösség eszméje. Ausztria bekebelezése. A Pax Germanica. A náci fajbiológia. Olimpiai játékok Berlinben. Leni Riefenstahl, filmjei. A Kristályéjszaka. A Hitlerjugend. Germania egy birodalmi főváros álma. Rudolh Hess és Martin Bormann. [/limit_content]

A A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma című könyv egy 2015-ban megjelent, 148 oldalból álló, II. világháború, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630982511 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma PDF, A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma PDF letöltés, : A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma ePUB, A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma ePUB letöltés, : A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma Mobi, A Harmadik Birodalom – A BBC History különszáma Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

II. világháború, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

148 oldalas könyvek

9789630982511 ISBN-számú könyvek

Összes könyv