A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező

könyve: A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a válogatás a mozgásszegény életmóddal összefüggő, súlyos károkat okozó hazai népbetegségek és a fizikai fittség kapcsolatával foglalkozik. Két olyan rendezvény előadásait foglalja össze, amelyek a Magyar Tudományos Akadémia falai között zajlottak. A hazai klinikusok és alapkutatók legkiválóbbjai mondták el véleményüket, prominens tudományos társaságok sorakoztak fel résztvevőként a Magyar Sporttudományi Társaság mellé, demonstrálva a téma interdiszciplináris jelentőségét és fontosságát.Az előadások tényszerűen rámutatnak a romló fizikai állapot mint kóroki tényező szerepére, hogy a mozgás jól alkalmazható – akár orvos által felírható – gyógyszer. Bármilyen életkorban, bármilyen “mozgáshiány-betegség” esetén érdemes elkezdeni a rendszeres, személyre szabott mozgást. Ha ez a gondolat többünkben tudatosul, már nem hiába adtuk közre tudóstársaink tanulmányait. [/limit_content]

A A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező című könyv egy 2012-ban megjelent, 180 oldalból álló, Egészséges életmód, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630591829 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező PDF, A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező PDF letöltés, : A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező ePUB, A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező ePUB letöltés, : A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező Mobi, A fittség mértéke mint a megbetegedések rizikóját befolyásoló tényező Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9789630591829 ISBN-számú könyvek

Összes könyv