A fényűzés kora – Art Deco színező

könyve: A fényűzés kora - Art Deco színező | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Az art deco jóval több, mit csupán egy stílus a sok közül. Franciaországból indult, és az 1930-as évekre meghódította az egész világot. Hatása megmutatkozik az építészet, iparművészet, lakberendezés, festészet, szobrászat, filmművészet és divat területén egyaránt. Az art deco a végletekig fokozza a luxust, de formavilágában modern és letisztult marad. Fontos jegye a csillogás, az elegancia, a geometrikus formák és az egzotikus kultúrák motívumainak használata.Könyvünkben a csodás minták mellett érdekes leírás is található az irányzat kialakulásáról, jellemzőiről, hatásáról, a legfontosabb alkotókról és alkotásokról. [/limit_content]

A A fényűzés kora – Art Deco színező című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634156963 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A fényűzés kora – Art Deco színező egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A fényűzés kora – Art Deco színező PDF, A fényűzés kora – Art Deco színező PDF letöltés, : A fényűzés kora – Art Deco színező ePUB, A fényűzés kora – Art Deco színező ePUB letöltés, : A fényűzés kora – Art Deco színező Mobi, A fényűzés kora – Art Deco színező Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789634156963 ISBN-számú könyvek

Összes könyv