A diabetesgondozás kézikönyve

könyve: A diabetesgondozás kézikönyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az IDF-Atlasz adatai szerint 2017-ben 327 millió 20 és 64 év közti cukorbeteg élt a világon. El kell azon gondolkodni, hogy ezt a hatalmas betegtömeget miként lehet az egészségügyi rendszerben megfelelően ellátni. A betegút azon folyamatok egymásutániságát jelenti, amelyet a betegnek követnie kell az ellátása során annak érdekében, hogy a neki megfelelő ellátási szinten és minőségben kapja meg a kezelést. A könyv a diabétesszel kapcsolatban minden tudnivalót felölel: a betegség előállapotát, a diabetestípusokat, a társbetegségeket, a betegekkel való kommunikációs lehetőségeket, s végső soron a betegség egészének menedzselését. Éppen ezért ajánlható a könyv mindazon szakembereknek, akik a cukorbetegek kezelésében, ellátásában részt vesznek. A könyv több mint 30 szerző közreműködésével készült; a maga nemében egyedülálló munka, amely reményeink szerint jó tájékozódást és segítséget nyújt majd a mindennapi munkában. Ajánlható diabetológusoknak, családorvosoknak, dietetikusoknak, gyógytornászoknak, podiátereknek, életmód-tanácsadóknak, egészségfejlesztőknek, valamint PhD- és egyetemi hallgatóknak. [/limit_content]

A A diabetesgondozás kézikönyve című könyv egy 2018-ban megjelent, 306 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9786155166716 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : A diabetesgondozás kézikönyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : A diabetesgondozás kézikönyve PDF, A diabetesgondozás kézikönyve PDF letöltés, : A diabetesgondozás kézikönyve ePUB, A diabetesgondozás kézikönyve ePUB letöltés, : A diabetesgondozás kézikönyve Mobi, A diabetesgondozás kézikönyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

306 oldalas könyvek

9786155166716 ISBN-számú könyvek

Összes könyv